Om os

Om os

Vi tilbyder privat rengøring og erhvervsrengøring i Herning,Holstebro og Esbjerg , Andreea´s Rengøring er en rengøringsfirma med hovedkontor i Borris ca. 10 km fra Skjern. Vi tilbyder rengøringshjælp for private kunder, erhvervsrengøring og sommerhusrengøring, vi dækker en område på ca. 60 km fra vores hovedkontor. Takket være placeringen kan vi dække en bredt område fra Vestkysten til Esbjerg, Vejle, Herning og Holstebro. Vi tilbyder rengøringshjælp til både, private kunder og erhverv, vi bruger altid vores egne rengøringsprodukter. Vi kan aftale extra rengøring hvis det ønskes, dette kan være: rengøring af køleskabet, rengøring af ovn og rengøring af køkkenskabe indvendigt osv. Første gang kommer vi ud til dig for at kortlægge dine behov. Vi udarbejder sammen en plan, og vi giver tilbud på prisen. Prisen vil være baseret på tidsforbrug, kvadratmeter og indretning. Hvis du har brug for rengøringshjælp ring til os på telefon nr. +45 50 25 47 20 eller udfyld kontaktformularen. Vores motto er "kvalitet fremfor alt" på denne måde kan vi sikre os at vores virksomhed har tilfredse kunder men også tilfredse medarbejdere. Vi har over 6 års erfaring indenfor rengøring branchen , Andreea har arbejdet med både privat rengøring, sommerhus rengøring og erhvervsrengøring og hun har stor kendskab til kundernes ønsker og derfor har hun valgt at starte op som selvstændige.

Kontakt os

Vi tilbyder

Privat Rengøring

Andreea´s Rengøring tilbyder rengøring for private kunder i Herning,Holstebro,Skjern og Esbjerg. Vi bruger vores egne rengøringsprodukter til at opnå det bedste resultater. Det kan aftales ekstra rengøring opgaver hvis det ønskes og vi giver gerne en godt pris for en fast rengøringsaftale.

Sommerhus Rengøring

Andreea´s Rengøring tilbyder sommerhus rengøring ved den Jyske Vestkyst Vi bruger vores egne proffesionel rengøringsprodukter til at opnå det bedste resultater. Vi kan aftale ekstra rengøring opgaver hvis det ønskes.

Rengøring af lejligheder

Andreea´s Rengøring hjælper dig gerne med rengøring af lejlighed, fraflytnings rengøring og rengøring efter renovering. Vi bruger vores egne rengøringsprodukter til at opnå det bedste resultater. Vi kan aftale ekstra rengøring opgaver hvis det ønskes.

Erhvervsrengøring

Andreea´s Rengøring tilbyder erhvervsrengøring i Herning, Holstebro, Skjern, Ringkøbing og Esbjerg til mindre og store virksomheder. Vi bruger vores egne rengøringsprodukter til at opnå det bedste resultater. Vi udfører nærmest alle opgaver indenfor professionel rengøring. Vi kan aftale ekstra rengøring opgaver hvis det ønskes.

Rengøring efter renovering og fraflytning

Andreea´s Rengøring tilbyder både fraflytningsrengøring og rengøring efter renovering. Vi bruger vores egne rengøringsprodukter til at opnå det bedste resultater. Det kan aftales ekstra rengøring opgaver hvis det ønskes.

Vi dækker følgende områder og kommuner

Herning, Holstebro, Ringkøbing - Skjern, Varde, Ikast-Brande, Videbæk kommune og omegn

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.